Despre noi

Despre noi
Cine suntem?

Deka Dance Academy

Cu drag vă invităm să deveniți colegii noștri într-un loc adorabil și frumos din viața noastră. Noi predăm nu doar dansul, ci și deprinderile corecte. Cursurile noastre se concentrează pe învățarea tehnicilor corecte, pe aprofundarea mișcărilor de bază și pe familiarizarea cu vocabularul dansului.
0

+

Clase de dans
0

+

Instructori
0

+

Ore de dans practicate
0

+

Cursanți fericiți
De ce să ne alegi pe noi?

Peste 10 ANI de experiență

Nu contează dacă intenția ta este să urmezi o carieră de dansator sau pur și simplu să te bucuri de un hobby, noi îți oferim cunoștințele și experiența noastră pentru a-ți atinge scopurile. Cursurile noastre pot sta la baza viitoarei tale cariere de dansator sau pot fi o sursă de exprimare creativă și îți pot da încrederea de a o împărtăși cu ceilalți, așa cum s-a întâmplat cu foarte mulți dintre colegii noștri!
Testimoniale

Ce spun clienții

“I would like to personally thank you for your outstanding dance course. It fits our needs perfectly. Modern dance saved my business. Dude, your stuff is the bomb!”

Steven Zhang - New York
Instructori

Echipă de profesioniști

Deka Dance Academy / salsa/ bachata/ cursuri de dans/ BtoB Dance Festival / Bucuresti

Dorin Mocanu

Fondator
Instructor

Dorin a început să studieze dansurile latino (salsa, bachata, cha cha, rueda, etc.) înca din 2008 la un nivel intensiv. A participat la numeroase spectacole și competiții, atât la nivel național, cât și internațional. Cele două stiluri de dans care îi sunt cele mai dragi sunt bachata și salsa. El este un instructor certificat, cu o pedagogie nativă, care acordă o mare importanță calității informațiilor pe care le oferă. Dorin este recunoscut drept unul dintre cei mai buni și apreciați instructori de bachata și salsa, atât în România, cât și în străinătate.

Datorită proiectelor sale, inovației sale în dans și stilului său unic de bachata, a călătorit în țara și peste hotare alături de partenera sa de dans și BachataTEAM. Au susținut spectacole și workshop-uri de cea mai înaltă calitate în Bulgaria, Turcia, Franța, Spania, Italia, Germania, Maroc, Malaezia, Belgia, Abu Dhabi, Ungaria, Georgia și multe altele.

În plus, Dorin s-a simțit atras de partea de DJing. A investit mult timp și resurse personale în dezvoltarea sa, ajungând să devină producător de remix-uri bachata și deținând un portofoliu bogat de melodii remixate. Astfel, a devenit unul dintre cei mai apreciați DJ în domeniul său.

Claudia Istrate

Instructor

Am facut prima data cunostiinta cu dansul la varsta de 3 ani cand mama ma ducea la Rapsodia Romana pentru cursurile de balet. M-am lasat purtata pe bratele baletului timp de 2 ani, iar apoi in urma cu mai bine de 8 ani am descoperit dansurile latino (bachata, salsa, rueda, cha cha etc.). De atunci si pana in prezent am participat la diverse festivaluri nationale si internationale, am invatat de la cei mai buni instructori si am participat la competitii ( locul 1 in anul 2012 la Campionatul National de Bachata – Romanian Latin Dance Cup).

In calitate de performer am pasit pe scena festivalurilor participand in coregrafii de trupa, unde calitatea de dansator a inceput sa se impleteasca cu cea de instructor. Si astfel in anul 2015 am absolvit cursul de instructor de dans punand bazele metodologiei predarii diferitelor stiluri.

Aceasta pasiune fara limite, face ca astazi sa m-a gasiti atat in sala de curs, unde impartasesc cunostintele mele tehnice si artistice, pe scena, unde zambetul si bucuria fiecarei miscari scrie cate un mesaj in inima spectatorului, cat si pe ring, interpretand cu daruire stilurile mele preferate, bachata si salsa.

Programează o ședință

Haideți să facem cunoștință și să dansăm împreună SALSA, BACHATA, KIZOMBA💃🕺
ro_RO