Our Courses

Our Courses

Intră cu noi în comunitatea latino

Scoala Deka Dance Academy va preda cele mai in voga dansuri latino la momentul actual: Salsa si Bachata. Aceste stiluri de dans se regasesc in toate cluburile de dans latino din Romania si de peste hotare. Deka Dance va preda atat miscarile de baza cat si tehnica necesara pentru a stapani cat mai repede aceste stiluri.

Salsa

Cu o energie debordanta, acest stil de dans isi are originile in dansurile cubaneze Mambo, Pachanga si Rumba, fiind mai apoi influentat de stilurile americane Swing si Tap.

A fost adus la viata de catre imigrantii cubanezi si portoricani din SUA in anii 60-70. A suferit modificari in functie de diferitele regiuni in care a fost practicat, fie ca a fost vorba de America Latina sau Statele unite si Caraibe.

Este un stil de dans foarte popular si se danseaza cu preponderenta in cluburile latino si in baruri, dar mai ales la diferitele festivaluri organizate pe intreg mapamondul atat indoor cat si outdoor.

Bachata

Originar in Republica Dominicana acest stil de dans este practicat in toata lumea si este asociat cu ritmurile muzicale Bachata.

La fel ca si Salsa, este un dans in pereche iar barbatul decide atunci cand se danseaza in pozitie deschisa, semi inchisa sau inchisa. Miscarile de dans si pasii sunt influentati de ritmurile muzicale, in general mentinandu-se regula celor 8 pasi de baza.

ro_RORO